AFFALDSSPAND 30L. DÅSE AUTO

899,00 kr. 791,12 kr.

Varenummer (SKU): 60009 Kategorier: , ,

Beskrivelse

NO-TOUCH skraldespand.
Affaldsspand med sensor, som får låget til at åbne sig når, man hånden nærmer sig låget. Affaldsbeholderen er indrettet således, at der indeni let kan fastspædes en affaldspose, hvilket gør det let at benytte beholderen såvel til badeværelsesaffald som til køkkenaffald. Beholderen er lavet i metal og låget formet som en dåse. Leveres med inderspand i plastik. Beholderen indeholder 30 ltr og måler 54 cm i højden og er 30 cm i diameter. Leveres uden batterier.

RIMINI affaldsspand får hygiejnen i top

Rimini er en meget hygiejnisk affaldsspand, for en infrarød sensor åbner automatisk låget, når hånden kører hen over sensoren. Dermed er hænderne fri til at skrabe affald ned i spanden. Efter få sekunder lukker låget automatisk.

Affaldsspanden kan også indstilles til at fungere manuelt. Ligesom den kan udstyres med print og fungere som en smart reklamesøjle.

Rimini fås i fire forskellige størrelser fra 9 til 50 liter og to forskellige modeller. Alle har en sort inderspand. Den leveres i en smart æske med håndtag og en let forståelig brugsvejledning.

Leveres uden batterier.

Yderligere information

Størrelse 60 × 32 × 32 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.