Ceylon og Matcha te med Ingefær og Citron Økologisk

425,00 kr.

Beskrivelse

Fusionen mellem økologisk Ceylon UVA og økologisk japansk Matcha giver en ekstraordinær og intens oplevelse. Den aromatiske grønne Ceylon smag, og græsgrønne umami smag fra Matcha, matcher utroligt godt med frisk citron og en let ingefær. Det er med stor respekt for teernes sublime kvalitet og smage at citron og ingefær er tilsat. Den grønne Ceylon te der bruges her kommer fra det unikke klima i UVA området på Sri Lanka. Når monsunvinden fra syd og luftfugtigheden fra det subtropiske klima i nord, mødes i UVA området på øen, giver det ideelle forhold for tebladene som derved hele tiden bliver blæst fri fra fugt. Matcha teen er lavet af håndplukkede Tencha blade. Tebuskene er skyggebehandlede, så de ikke rammes for hårdt af solen. Derved fremkommer umamismagen. Efter endt tørring males tebladene på en stenmølle til Matcha. Med både minerale og friske smagsnuancer skal man unde sig selv den fulde smagsoplevelse ved hvert et sip, og også nyde at smagsoplevelsen ændrer sig i takt med temperaturen i koppen.

Vild med te – økologi, velvære og velsmag. Te er det gode valg, med tanke for både krop og sjæl. Vi forsøger alle, at passe godt på os selv, har fokus på økologiske fødevarer, rene fødevarer og fødevarer der er gode for os. Fokus er på velvære og smag. Med en helt ny unik te sammensætning, hvor den karakteristiske smag af grøn Ceylon UVA te og den exceptionelle japanske Matcha te forenes, tilsættes gode ingredienser tilsat med respekt for teernes flotte kvalitet, mineralske og dybe grønne smage er vi stolte af at præsentere to nye økologiske teer.

Te TypeGrøn Te
Trækketid5 minutter
Te duftDufter af grøn te og let citron
FarveHonning gul
Te smagMinerale og friske smagsnuancer
Enhed1 x 1 kg
IngredienserGrøn Ceylon UVA BOP*(38%), grøn Ceylon UVA OP*(33,%), skåret ingefær*(15%), skåret citrongræs*(6%), matcha*,(4%), citronskaller*(3%) og naturlig citron aroma. *=økologisk

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.